Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

LITERARNI VEČER – Ples v mesečini

26 novembra, 2022 @ 18:00 22:00


Premierna predstavitev pesniške zbirke PLES V MESEČINI avtorice Mojce Jevšnik Podlesnik bo v soboto, 26. 11. 2022 ob 18. uri v Finžgarjevi galeriji.

V programu sodelujejo: moderator dr. Stojan Kostanjevec, dramski igralec Igor Štamulak ter pianistka in kalimbalistka Urška Fon.

Vabljeni!

Mojca Jevšnik Podlesnik, rojena 1972 v Celju, je predavateljica na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani na Oddelku za sanitarno inženirstvo. Je avtorica številnih strokovnih in znanstvenih del na področjih higiene objektov in procesov ter varnosti in kakovosti živil. Mentorirala je ogromno študentov in prejela priznanja, ki so potrdila kakovost njenega pedagoškega dela. Je mamica dvema čudovitima otrokoma Anaji in Maksu, ki jo vsakodnevno opominjata na pomen slehernega skupnega trenutka in bogatita z neprecenljivimi izkušnjami. Spoznava in preizkuša tudi različne terapevtske in intuitivne tehnike, s katerimi odkriva moči univerzuma in pomaga ljudem v stiski. Vsa ta širina in pestrost ji daje polet za odkrivanje globljih notranjih svetov in odpira prosto pot za izražanje preko pisane besede v različnih oblikah.