POVABILO K PODPORI DRUŠTVA FINŽGARJEVA GALERIJA ŽUPNIJE LJ. TRNOVO


Spoštovani obiskovalci, podporniki in člani prostovoljnega društva Finžgarjeva galerija župnije Lj. Trnovo

Številna prijetna srečanja z izjemnimi gosti smo člani in sodelavci prostovoljnega društva Finžgarjeva galerija tudi letos priredili v Trnovem – v prostorih župnije in okolici. Veseli smo druženja z vami ob širjenju razmišljanj in predstav raznovrstnih ustvarjalcev. Z vneto ekipo prostovoljcev razvijamo in vodimo programe ter se trudimo, da ustvarjalcem omogočamo ustrezne možnosti izražanja in s tem za Vas bogatejšo ponudbo. Zaupana nam je skrb za čimbolj kvalitetno tehnično izvedbo programa v galeriji, paviljonu, cerkvi in spletu.

V letošnjem letu smo prenovili osvetlitev galerije, namestili ozvočenje, dopolnili tehniko pod paviljonom, kupili fotoaparat, naglavne mikrofone in še veliko drobnih reči. Vse to iz vaših in naših donacij, ter prostovoljnim delom.

Kmalu bomo zmogli predvajati naš program v živo preko spleta. Z veseljem najavljam novost, da z naslednjim letom pričnemo z redno pogovorno spletno oddajo (podcast) o aktualnih družbenih temah, ki jo bodo vodili mladi kolegi. Prav tako načrtujemo številne zahtevnejše projekte, med drugimi izvedbo tiskane publikacije ter spletno obliko znamenitosti Trnovega, razstave, predstave, glasbne projekte in še bi lahko naštevali. Tehnične dopolnitve pa so itak obvezna stalnica.

Da bomo lažje uresničili naše programske ambicije potrebujemo finančna sredstva. Dvakrat smo že poskusili na javnih razpisih MOL, vendar smo žal bili neuspešni. Sedaj naprošamo Vas, da nam po vaših zmožnostih pomagate.

Sredstva zbiramo na račun društva:

DRUŠTVO FINŽGARJEVA GALERIJA
Kolezijska ulica 1, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0002 2757 032
(Delavska hranilnica)
s pripisom namena: DONACIJA

V primeru večjih zneskov se obrnite name, da pripravim pogodbo.

Ne pozabite pa tudi, da lahko namenite del dohodnine za donacije. Hvaležni vam bomo, da jo namenite župniji Lj. Trnovo, ki nam omogoča delovanje v njenih prostorih in vedno finančno ter z drugimi sredstvi podpre našo dejavnost, ko sami ne zmoremo. S klikom na POVEZAVO boste prenesli obrazec, ki ga nato izpolnjenega pošljete na FINANČNI URAD LJUBLJANA.

Hvala vam za vaš dar, se vidimo na naslednjem dogodku in Bog vam povrni!


Uroš Pust, zastopnik društva Finžgarjeva galerija
loginpust@gmail.com
041 258 506